‘Quota zero’ per als emprenedors de Cornellà

L’Ajuntament de Cornellà ofereix una “Quota zero” a qualsevol nova iniciativa per fomentar l’activitat empresarial i dinamitzar el mercat laboral.

L’Ajuntament de Cornellà ofereix una ‘Quota zero’ a noves iniciatives empresarials, tant sigui una persona física com jurídica, ajut que permet “acollir-se a una bonificació total en el pagament d’impostos en el primer any d’activitat”, informen des del consistori. Amb aquesta iniciativa, l’ens local pretén “seguir impulsant eines que dinamitzin el mercat laboral de la ciutat, i oferir un incentiu als emprenedors que fomentin la creació de llocs de treball”.

Els emprenedors, a més, compten amb altres ajuts, com els serveis d’assessorament i informació que es porten a terme a través del Centre d’Empreses en àrees econòmiques i financeres. Per la seva banda, el Centre d’Empreses Baix Llobregat també dóna suport a les empreses de nova creació mitjançant l’oferta d’instal•lacions i serveis comuns que permeten reduir la inversió inicial i les despeses mensuals. Des del el Centre de Recursos juvenils (CRAJ), també s’orienta els joves emprenedors per assessorar-se al Centre d’Empreses.

Author: Redacció Cornella Baix Llobregat

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada