Programa d’actuació sobre polítiques d’habitatge a Cervelló

Programa d’actuació sobre polítiques d’habitatge a Cervelló

La Diputació de Barcelona ha elaborat el programa d’actuació municipal en matèria d’habitatge de Cervelló, un document que servirà per ajudar l’Ajuntament a definir i planificar les polítiques relacionades amb aquest sector. L’estudi l’ha lliurat avui el diputat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, a l’alcalde, José Ignacio Aparicio.

El Programa d’actuació municipal d’habitatge (PAMH) és un instrument de planificació en el qual es programen actuacions en un escenari temporal concret amb l’objectiu de donar eines als ens locals per definir les seves polítiques en aquesta matèria. El PAMH ha estat concebut com a una oportunitat de definir i endreçar els recursos de la política d’habitatge municipal i els hi ha de servir de guia per a estructurar el treball en aquesta matèria al municipi.

Les actuacions que es recullen en el document responen als objectius de conèixer millor les necessitats d’habitatge que tenen els habitants de Cervelló i els diferents recursos per donar-hi resposta, treballar per augmentar l’oferta d’habitatges de lloguer al nucli del municipi i millorar la informació i atenció a les persones amb relació a l’habitatge.

Algunes de les actuacions contemplades en el programa hi ha l’adhesió del municipi a la Xarxa de Serveis Locals d’Habitatge, la creació i posada en marxa d’una comissió d’habitatge, la regulació de l’habitatge dotacional en el planejament urbanístic, la realització d’una guia per saber com actuar davant el tempteig i retracte, la tasca de donar informació d’habitatge a través de l’OAC i el seguiment de les auditories de pobresa energètica, entre d’altres.

Author: Redacció Cornella Baix Llobregat

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada