‘Prayer of the Mothers’ busca la pau

Yael Deckelbaum i milers de dones canten ‘Prayer of the Mothers’ caminant cap a la pau

Stop a la guerra dels països de l’Est amb ‘Women Wage Peace’

La cantant Yael Deckelbaum canta Prayer of the Mothers amb milers de dones hebrees, musulmanes i cristianes que caminen per Israel mentre fan camí cap a la pau amb el moviment Women Wage Peace. És un moviment massiu no polític de milers de dones que volen influir en la gent i en l’àmbit polític. La seva intenció és restaurar l’esperança i el treball cap a una existència pacífica per al present i per a les futures generacions. Els objectius són la prevenció de la guerra i liderar una resolució del conflicte de forma no violenta, respectable i que posi Israel i Palestina d’acord.

Les seves premisses deixen molt clar que les dones són la clau per aportar solucions a la guerra. D’una banda, la major part de les dones d’Israel recolzarien un acord polític. A més, la participació i la implicació de les dones donaria molt millors resultats en el procés de pau. Un acord polític femení assegurarà el paper de les dones en el futur i donarà solucions estables a llarg termini. Per acabar, la cooperació entre les dones d’Israel i de Palestina treballant juntes per a promoure el moviment incrementaria les possibilitats d’una solució sostenible.

S’ha iniciat una mobilització i es proposa una alternativa viable. Segons aquest projecte, l’última onada de violència ha deixat clar que cal trencar aquesta espiral de guerra. El seu discurs diu que és igual si sou de dretes o d’esqueres, religiosos o laics, àrabs o jueus. El que s’ha d’aconseguir és viure en una societat caracteritzada per la normalitat, la prosperitat i els valors humans.

El moviment intenta incrementar el públic interessat en un acord a llarg termini entre Israel, Palestina i altres estats de la regió.

Author: Redacció Cornella Baix Llobregat

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada